Over ons

Nu weet ik wat je jezelf vertelt ….. Ik zou heel graag willen kamperen, het ziet er leuk uit maar ik heb geen idee hoe ik moet kamperen, wat ik moet meenemen of wat ik kan verwachten. Er zijn een paar dingen die u echt moet bepalen voordat u kunt bedenken wat u moet doen om u voor te bereiden op uw kampeertrip. Door de volgende basisvragen te beantwoorden, kunt u uw weg vinden.

1. Wat voor soort camping heeft u besloten te doen? Wilde je camperen? Camper / aanhangwagen kamperen? Tentenkamp? Rugzak / wandelkamp? Kano / kajak kamp?

Het bepalen van het type kamperen dat u wilt doen, kan u helpen bij wat voor soort uitrusting en expertise nodig is. U hebt bijvoorbeeld een heel ander soort uitrusting nodig voor kamperen met een camper dan voor wandelen kamperen.

Camper of trailer kamperen is net een stap ruiger dan kamperen met een camper. Vaak hebben kampeerders of aanhangwagens geen douches of toiletten, in tegenstelling tot de meeste campers. Afhankelijk van de camper of aanhanger wordt er mogelijk ook geen koelkast meegeleverd. Over het algemeen is kamperen met een camper of trailer meer voor mensen die niet graag op de grond slapen of zich zorgen maken over slecht weer, maar er toch op uit willen.